امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

سکوت بهزیستی در خصوص اجرای یک قانون

سکوت بهزیستی در خصوص اجرای یک قانون دولت مکلف است کمک هزینه معیشت افراد توانیاب را به میزان حداقل دستمزد سالانه تعیین و پرداخت کند، اما برخی از پرداخت آن خودداری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، طبق قانون حمایت از حقوق معلولان (ماده ۲۷) به تمام معلولان شدید و خیلی شدید که سن آن‌ها ۱۸ سال است و فاقد شغل و درآمد، باید ماهیانه حداقل دستمزد سالانه را پرداخت کنند.

بانوان کارمند دارای همسر یا فرزند معلول به شرط نگهداری فرد دارای معلولیت در منزل (با تأیید سازمان) از تسهیلات مقرر در قانون راجع به خدمت نیمه‏ وقت بانوان مصوب ۱۳۶۲/۹/۱۰ و اصلاحات و الحاقات بعدی آن با استفاده از حقوق و مزایای کامل بهره‌‏مند خواهند شد.

کارمندان مرد دارای همسر معلول یا دارای فرزند معلول تحت سرپرستی و فاقد مادر به شرط نگهداری فرد دارای معلولیت در منزل (با تأیید سازمان) با یک چهارم () کسر ساعات کار هفتگی، از حقوق و مزایای کامل استفاده خواهند کرد.

یکی از توانیابان ساکن در استان ارومیه که دارای ۲ برادر توانیاب دیگر با ضایعه نخاعی شدید است، برای درخواست ماده ۲۷ بهزیستی و کمک هزینه تامین لوازم بهداشتی به سازمان بهزیستی شهر خود مراجعه کرده است، اما مسئولان آن سازمان با رد درخواست آن‌ها را به تهران ارجاع داده‌اند.

این موضوع را از سازمان بهزیستی پیگیری کردیم؛ با گذشت یک ماه از پرسش ما، همچنان کسی در این سازمان پاسخگو نیست./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار